Zoeken op de website

Vind een station

Vind een station
Stations zoeken
   

Hulp nodig?

     
   

Hebt u vragen of een probleem met Villo!, contacteer ons dan op het nummer:

   

Phone sans bord gauche

   

of +32.2.274.22.41

     
   

contact.villo@jcdecaux.be

     
   

Groendreef 56 – 1000 Brussel

     
   

Of vind het antwoord op uw vraag in onze FAQ.

   
 

Download hier de

Algemene Voorwaarden

voor toegang en gebruik van Villo!

 

Een nieuwe mobiele app om je nog gemakkelijker te verplaatsen

Een nieuwe mobiele app om je nog gemakkelijker te verplaatsen

De nieuwe functionaliteiten van de app AllBikesNow zijn nu nog flexibeler, duidelijker en eenvoudiger. Deze dienst wordt gratis aangeboden door JCDecaux en kan gedownload worden van de App store en Google Play.

Waar is het dichtstbijzijnde fietsstation? Waar kan ik mijn fiets kwijt? Hoeveel staat er nog op mijn abonnementsrekening? Hoe kan ik de beschikbaarheid weten in mijn favoriete fietsstations? Met AllBikesNow kan je met je gsm de stations op nummer en adres terugvinden en de beschikbare plaatsen en fietsen opzoeken in real time. De dienst is beschikbaar voor   iPhone  iPod Touch,   iPad en  Android.

Een app die aanbiedt wat je nodig hebt

Dankzij de nieuwe functionaliteiten kan je de dynamische kaart sneller raadplegen. Die kan je terugvinden op je home page door te klikken op de link « map ».  Er is ook een nieuwe functionaliteit waarmee je meldingen kan ontvangen als je favoriete fietsstations vol of leeg zijn.

Je bent gelokaliseerd: volg de gids!

Wie een iPhone heeft of een gsm uitgerust met een Android besturingssysteem, beschikt over een GPS waarmee je gemakkelijk de dichtstbijzijnde fietsstations kan terugvinden. Je moet gewoon de aangeduide route volgen om er te geraken.

Alle fietsstations in de buurt van het opgezochte adres worden weergegeven met het aantal beschikbare fietsen per station, de af te leggen afstand en de duur van het traject.

En er is nog meer…

De app zal op de home page voorstellen om verbinding te maken met je persoonlijke gegevens op je abonnementsrekening en de algemene voorwaarden voor toegang en gebruik.

AllBikesNow is beschikbaar in 12 talen, Frans, Engels, Duits, Spaans, Japans, Zweeds, Portugees, Sloveens, Nederlands, Russisch, Noors en Litouws. De app is verkrijgbaar voor 29 openbare fietssystemen in Frankrijk en het buitenland. Je moet enkel de stad ingeven op de home page. 

 

Volg ons op 

                                                           

Onze partners

 
 
 

Logo-Stib_medium

 

GRACQ